Is abortus moord

Is abortus moord? Een goede vraag!

Is abortus moord? Dit vragen veel mensen zich af. Veel mensen gaan ervan uit dat het ongeboren leven in de buik van een moeder nog geen leven is. Er wordt dan vaak gesproken over foetus, boontje, klompje cellen, vruchtje of zoiets. Als je het zo noemt dan lijkt het inderdaad niet veel voor te stellen. Een abortus lijkt dan niet meer op een wrat laten weghalen of wild vlees weghalen. Is abortus moord? Daar lijkt het dan niet op.

Maar laten we eens wat verder kijken. Als je kijkt naar het plaatje bovenaan deze pagina, dan zie je een kindje dat 11 weken oud is in de buik van de moeder. Dit is wat er wordt weggehaald bij een abortus, oordeel zelf of het moord is of niet.

Hoe ziet een geaborteerd kindje eruit?

Om je een indruk te geven hoe een abortus en geaborteerd kindje eruit ziet, hebben we deze blog geplaatst. Want Abortus Info wil de complete waarheid over abortus geven, niet de halve waarheid. Daar heb je recht op als je abortus in overweging neemt. De abortusklinieken vertellen een halve waarheid, want zij verdienen immers hun geld met een abortus. Veel vrouwen komen daar pas achter na hun abortus en zijn dan in shock over hetgene wat ze hebben gedaan. Daarom is het goed om het te weten voordat je überhaupt na kunt denken over abortus.

Let op: niet geschikt voor meekijkende kinderen

De volgende afbeelding geeft je een indruk wat er gebeurd bij het aborteren. Let op; dit is niet geschikt voor meekijkende kinderen.

Is abortus moord? Oordeel zelf of het moord is en wees eerlijk. Mogelijk word je door paniek overvallen omdat je zwanger bent. Dit is heel begrijpelijk, die paniek kan heel terecht zijn. Om allerlei redenen ben je in een situatie terechtgekomen die je niet wilt, en je denkt alleen maar: ik wil eruit, weg uit die rotsituatie. En je denkt direct: het kind moet weg, abortus is de oplossing en als het weg is dan weer verder met mijn leven. Dit is echter niet de waarheid, want zomaar doorgaan met je leven gaat niet als je je kindje in stukken uit je buik laat weghalen. Je kindje ìs er al, het bestaat al, dat kan niet teruggedraaid worden.

Laat je niet leiden door je angst, maar door je hart. En weet dat er andere wegen zijn dan abortus, er zijn diverse alternatieven voor abortus. Neem contact met ons op, wij helpen je verder naar andere mogelijkheden. Wees niet bang, wij zijn er voor je.

Heb je zelf spijt na een abortus?

Als je zelf een abortus hebt ondergaan en nu ingezien hebt dat dit niet de bedoeling had moeten zijn en je er spijt van hebt, zoek dan hulp van mensen die je kunnen begeleiden van het verwerken van je abortus.

Wil je hulp?

Wij zijn er voor jou en kunnen je helpen! Mail ons of klik hier voor contact via het contactformulier.

Zie ook: wat is abortus en kosten abortus

is abortus moord
is abortus moord

 

Bron: Prolife Actie

1 gedachte over “Is abortus moord”

  1. Een zeer goede website met zinvolle informatie. Het is bemoedigend om belangrijke informatie te lezen. Ik persoonlijk ben van mening dat abortus wel moord is. Eigenlijk wel. Ik wil vrouwen graag zeggen dat abortus beslist NIET de oplossing is. Absoluut niet. Het is waar dat abortusklinieken, artsen en politici (en ook pro-abortus activisten) niet de hele waarheid vertellen. Het is zo dat zij de verwoestende gevolgen van abortus opzettelijk voor ons verzwijgen. Het is ook bekend dat het abortusartsen volkomen koud laat hoe ernstig is abortus eigenlijk. Bizar genoeg denken de meeste artsen (en ook politici) dat de eed van Hippocrates in de moderne tijden niet meer van belang is. Voor degenen die nog niet weten wat de eed van Hippocrates is, is een korte informatie: Vroeger legden alle artsen hun eed af dat ze het leven geheel zullen eerbiedigen en niet vernietigen. Tegenwoordig is de eed van Hippocrates niet meer toepasselijk. Eerbiediging voor het leven is ook uit de samenleving grotendeels verdwenen. Men zegt dat abortus een nazipraktijk is. Dat is eigenlijk ook de waarheid. Denk maar aan de beruchte nazi-arts Mengele die onmenselijke experimenten deed met zijn slachtoffers. Ik wou dat abortus streng verboden zal worden. Voorlopig is de tijd nog niet gekomen. We moeten goed realiseren dat er wereldwijd miljoenen ongeboren babies gedood zijn. Dat is zeer schokkend. We mogen niet onverschillig en lijdzaam toekijken maar in actie komen om abortus een halt toe te roepen. Om te beginnen met de voorlichting wat abortus eigenlijk inhoudt en wat de vreselijke gevolgen (psychische problemen!) voor vrouwen die abortus ondergaan, zijn.

Reacties zijn gesloten.

Abortus Info
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons