“ik houd mijn kindje”

“Ik houd mijn kindje”. Van een van de bezoekers op onze website ontvingen wij een mail. Zij was in paniek want ze was ongepland zwanger. Via de mail hebben we contact gehad, waarna zij haar keus maakte:

“ik houd mijn kindje”.

Zij schreef ons onlangs deze mail als bedankbrief, met toestemming van haar hebben wij dit bericht geplaatst:

“Beste Abortus Info,
Ruim 7 maanden geleden hadden we onderstaand mail contact. Ik dacht hier pas aan terug, en wou je graag op de hoogte brengen van mijn situatie.

Mijn vriend en ik wonen nu al een paar maanden samen in ons eigen huisje. We zijn erg gelukkig met elkaar en ieder moment kunnen nu de weeën beginnen en ons kereltje geboren worden.

We hebben in februari en maart/begin april nog heel zwarte dagen meegemaakt, uiteindelijk heeft hij na veel nadenken niet alleen voor mij maar ook voor ons kindje gekozen.

Eigenlijk bracht de baby ons alleen maar dichter bij elkaar. Ook hebben we het financieel niet heel breed, we komen niets tekort. Ik wil je graag bedanken voor je mails destijds. Het hielp me om met een ‘onbekende’ hierover te kunnen praten, mijn hart te luchten, zonder mensen om me heen te kwetsen toen mijn toekomst een diep, donker dal leek.

Dus, hartelijk bedankt! Ik hoop dat meer meiden en vrouwen met ongeplande/ongewenste zwangerschap hun weg vinden naar mensen zoals jou”.

Wil jij ook hulp?

Bevind jij je ook in zo’n situatie? Wil jij ook jouw situatie delen met iemand die je echt verder kan helpen? Denk jij ook aan “ik houd mijn kindje”, maar weet je niet goed hoe je het moet doen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je om dingen op een rij te zetten. Je hoeft je niet bezwaard te voelen, wij helpen graag. Het is kosteloos en we gaan discreet met je mail om.

Nogmaals: je staat er niet alleen voor; wij bieden je hulp!
Abortus Informatie

Hulp nodig?

Nogmaals: je staat er niet alleen voor; wij bieden je hulp!

Zie ook: kindje houden en 16 jaar en zwanger

Abortus Info
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons