“ik houd mijn kindje”

"Ik houd mijn kindje"

“Ik houd mijn kindje”. Van een van de bezoekers op onze website ontvingen wij een mail. Zij was in paniek want ze was ongepland zwanger. Via de mail hebben we contact gehad, waarna zij haar keus maakte:

“ik houd mijn kindje”.

Zij schreef ons onlangs deze mail als bedankbrief, met toestemming van haar hebben wij dit bericht geplaatst.

De bedankbrief

“Beste Abortus Info,

Ruim 7 maanden geleden hadden we onderstaand mail contact. Ik dacht hier pas aan terug, en wou je graag op de hoogte brengen van mijn situatie.

Mijn vriend en ik wonen nu al een paar maanden samen in ons eigen huisje. We zijn erg gelukkig met elkaar en ieder moment kunnen nu de weeën beginnen en ons kereltje geboren worden.

We hebben in februari en maart/begin april nog heel zwarte dagen meegemaakt, uiteindelijk heeft hij na veel nadenken niet alleen voor mij maar ook voor ons kindje gekozen.

Eigenlijk bracht de baby ons alleen maar dichter bij elkaar. Ook hebben we het financieel niet heel breed, we komen niets tekort. Ik wil je graag bedanken voor je mails destijds. Het hielp me om met een ‘onbekende’ hierover te kunnen praten, mijn hart te luchten, zonder mensen om me heen te kwetsen toen mijn toekomst een diep, donker dal leek.

Dus, hartelijk bedankt! Ik hoop dat meer meiden en vrouwen met ongeplande/ongewenste zwangerschap hun weg vinden naar mensen zoals jou”.

Bevind jij je ook in zo’n situatie? Wil jij ook jouw situatie delen met iemand die je echt verder kan helpen? Denk jij ook aan “ik houd mijn kindje”, maar weet je niet goed hoe je het moet doen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je om dingen op een rij te zetten. Je hoeft je niet bezwaard te voelen, wij helpen graag. Het is kosteloos en we gaan discreet met je mail om.

Nogmaals: je staat er niet alleen voor; wij bieden je hulp!

Hulp of een luisterend oor nodig?

Als zelf abortus plegen voor jou de enige uitweg lijkt, neem dan contact met ons op. Wij van Abortus Info weten de weg, juist ook naar alternatieven; we staan je bij met raad en daad. Schrijf ons eens, en bespreek je moeilijke situatie. Praat er eens over, wij luisteren naar je en helpen je in deze moeilijke tijd. Neem hier contact met ons op.

Abortus Informatie hulp

Wil je meer weten over abortus?

Abortusalternatieven

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om geen abortus te hoeven ondergaan? Wij zetten het voor je op een rij.

Foetus

Wil je weten hoe een foetus eruit ziet van 11 weken, klik dan hier.

 

Abortuspil

Lees hier wat een abortuspil is. Hiervoor moet je drie keer een pil innemen bij de abortuskliniek.

Abortus ervaring

Er zijn veel vrouwen die ervaring hebben met een abortus. Lees hier hun verhalen en hoe zij er op terugkijken.

Contact

Je staat er niet alleen voor; wij bieden je hulp!  Je kunt ons vragen stellen, om raad vragen, je moeite delen.

St. Schreeuw om Leven
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons