Hulp bij abortus

Hulp bij abortus

Ben je ongewenst zwanger en denk je na over een abortus is het verstandig om eerst goed informatie in te winnen, want je draait je keus nooit meer terug. Gelukkig is er hulp bij abortus, wij willen je helpen.

Wat doet abortus met je op lange termijn

Er zijn veel vrouwen die na een abortus voor hun leven getekend zijn en hun hele leven worstelen met schuldgevoelens. De gedachte dat een vrouw haar kindje niet het leven heeft gegeven maar het juist heeft afgenomen is ondraaglijk. Wij geven op de website van abortus-info.nl juist informatie wat er gebeurt bij abortussen. En dat is heftige informatie, omdat een abortus heftig ìs. Voor de korte termijn lijkt abortus misschien een makkelijke en snelle oplossing.

Het klopt dat het snel is en dat je daarna niet meer zwanger bent. Maar de leegte en de oorverdovende stilte in de periode daarna wegen niet op tegen de snelheid waarmee je verlost wordt van je kindje. Wij geloven in hulp bij abortus die zowel voor moeder, kind en eventuele partner levenslang zijn uitwerking heeft. Dat is geen korte termijn denken, maar bewust kiezen. Het is en blijft jouw keuze; zorg dat je niet onwetend bent en laat je informeren wat er precies gebeurd bij abortus.

Machteloos

Vaak omschrijven vrouwen een machteloos gevoel, omdat ze zich allen voelen staan in hun situatie. Ouders of partner dringen aan op abortus terwijl de vrouw dit niet wil. Daarom is er hulp bij abortus, juist zodat vrouwen er niet alleen voor staat als zij voor het kindje willen kiezen, soms tegen de stroom in van wat anderen willen.

Hulp bij abortus

Als je hulp bij abortus nodig hebt, en je komt niet uit je keuze, of je twijfelt of je wilt er gewoon over praten/mailen, geef het dan door middels het contactformulier en wij zorgen dat er z.s.m. contact met je wordt opgenomen. Je kunt ervoor kiezen om telefonische hulp te krijgen of per mail, wat jij wilt.

Deel je gevoelens en blijf niet alleen tobben; voel je vrij om te delen; wij zijn er voor jou.

Kijk ook op de pagina over kosten abortus of bekijk deze link

hulp bij abortus
11 weken oud kindje in de buik van de moeder

St. Schreeuw om Leven
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons