Abortus Info

Abortus informatie vind je hier

Je bent welkom bij Abortus Info!

Je hebt net ontdekt dat je ongepland zwanger bent. En nu zoek je naar abortus informatie.

Hier ben je aan het goede adres want wij vertellen je alles over abortus. Jij hebt recht op eerlijke informatie én hulp, als je ongepland / ongewenst zwanger bent. 

Wij van Abortus Info, bieden jou daarom eerlijke en gratis hulp bij abortus en abortus informatie.

Help…., ik ben ongepland zwanger   Ik wil direct contact over abortus

Abortus informatie; wij helpen je

Op deze website vind je informatie over abortus. Het is ook mogelijk om contact met ons te hebben voor advies over je zwangerschap. Bijvoorbeeld via e-mail, telefonisch of zelfs een persoonlijk gesprek.

Wij willen jou steunen en een luisterend oor bieden. We zullen eerlijk antwoord geven op jouw vragen. Nogmaals je hebt recht op eerlijke informatie over abortus en wij zijn er voor jou!

Heb je de eerste abortuspil al genomen en spijt? Je bent niet de enige. Er is mogelijk een weg terug. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan ook savonds.

Lees hier verder over onder andere:

Abortus is nooit makkelijk

Abortus is een heel moeilijk onderwerp. Neem geen overhaaste beslissing en lees erover, praat erover en zoek hulp.

Wij hebben regelmatig contact met vrouwen en meisjes die onder druk staan van familie of partner. Niemand mag jou dwingen tot een abortus.

Er zijn veel voorbeelden. We noemen er een paar:

Je familie stelt je voor de keus: Of je houdt je kind óf je houdt je familie. Het kan voorkomen dat je partner wilt dat je een abortus pleegt en dreigt je te verlaten met als gevolg dat je er alleen voor staat. Het kan ook zijn dat je net je baan kwijt bent en ook nog eens schulden hebt bij de bank en dan ook nog voor een baby te moeten zorgen…. Zomaar wat voorbeelden waar jij mee te maken kunt hebben.

Wij begrijpen dat. In veel gevallen lijkt een abortus de enige oplossing. En toch blijft er iets in je binnenste knagen, is dit wel écht de oplossing? Blijf daarom niet alleen in je zorgen, angsten en verdriet maar neem contact met ons op.

Is abortus het weghalen van een klompje cellen of vruchtje?

Het is ontzettend belangrijk om goed te weten wat een abortus is. En hoe je zwangerschap er in jouw buik uit ziet. Het is misschien nieuw voor je, maar na 10-11 weken ziet een kindje in jouw buik er al helemaal uit als een compleet mensje.

Je ziet het plaatje hieronder: je kindje is er al, het bestaat al. Geen klompje cellen, een vruchtje of leeg vruchtzakje bij 10-11 weken zoals vaak wordt verteld in de media. Dit kindje is een feit, het bestaat al en gaat nooit meer weg. Je kunt het weg laten halen uit je lichaam, maar uit je gedachten en uit je hart zul je het nooit wegkrijgen. Daarom is het zo belangrijk om hier niet te licht over te denken.

Abortus Informatie

Hulp nodig?

Je staat er niet alleen voor; wij bieden je hulp!  Je kunt ons vragen stellen, om raad vragen, je moeite delen. Onze contact over abortus pagina vind je hier.

Lees verder

Om nog meer over abortus te weten te komen lees je verder op abortus algemene informatie , alternatieven voor abortus

abortus

 

St. Schreeuw om Leven
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons