Neem gerust contact over abortus op voor meer informatie of hulp!

Voel je vrij om contact over abortus op te nemen als je worstelt met de gedachte om een abortus te ondergaan. Kom met je vragen, wij geven je eerlijke antwoorden, geheel kosteloos. Wij streven ernaar je binnen 48 uur een bericht terug te sturen.

Jouw naam

Jouw emailadres

Onderwerp

Jouw bericht


Waarom contact over abortus?

Contact over abortus is altijd goed, blijf niet lopen met je vragen en sluit je niet op maar maak hier contact over abortus. Gebruik het bovenstaande contactformulier voor al je vragen.

Veel meisjes en vrouwen die onzeker zijn of abortus wel de juiste keuze is en die twijfelen nemen contact met ons op. Al jarenlang helpen wij vrouwen en zijn een luisterend oor voor hen. Dit willen wij ook graag voor jou doen. Wij van Abortus Info denken graag met je mee, juist ook naar andere mogelijkheden. Wij weten de wegen die je kunt bewandelen om te kiezen voor een gezond leven voor jou en je kindje voor nu en in de toekomst.

Dus informeer en schrijf een bericht en blijf niet alleen tobben.

Jouw informatie wordt niet op de website gepubliceerd en wordt vertrouwelijk behandeld. Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord terug.

Abortus Informatie

Lees verder

Om nog meer over abortus te weten te komen lees je verder op abortus kosten en hulp bij abortus of ga terug naar abortus-info.nl

contact over abortus

11 weken oud kindje in de buik van de moeder