Contact over abortus

Neem gerust contact over abortus op voor meer informatie of hulp!

Voel je vrij om contact over abortus op te nemen als je worstelt met de gedachte om een abortus te ondergaan. Kom met je vragen, wij geven je eerlijke antwoorden.

  Jouw naam

  Jouw emailadres

  Onderwerp

  Jouw bericht


  Waarom contact over abortus?

  Contact over abortus is altijd goed, blijf niet lopen met je vragen en sluit je niet op maar maak hier contact over abortus. Gebruik het bovenstaande contactformulier voor al je vragen.

  Veel meisjes en vrouwen die onzeker zijn of abortus wel de juiste keuze is en die twijfelen nemen contact met ons op. Al jarenlang helpen wij vrouwen en zijn een luisterend oor voor hen. Dit willen wij ook graag voor jou doen. Wij van Abortus Info denken graag met je mee, juist ook naar andere mogelijkheden. Wij weten de wegen die je kunt bewandelen om te kiezen voor een gezond leven voor jou en je kindje voor nu en in de toekomst.

  Dus informeer en schrijf een bericht en blijf niet alleen tobben.

  Jouw informatie wordt niet op de website gepubliceerd en wordt vertrouwelijk behandeld. Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord terug.

  Abortus Informatie

  Lees verder

  Om nog meer over abortus te weten te komen lees je verder op abortus kosten en hulp bij abortus of ga terug naar abortus-info.nl

  contact over abortus
  11 weken oud kindje in de buik van de moeder

  St. Schreeuw om Leven
  Ruitersweg 35
  1211 KT
  Hilversum

  Contact ons