CASA klinieken

Je hebt CASA gevraagd voor een abortus en nu blijkt de abortuskliniek gestopt te zijn. Wij kunnen je helpen!

Je denkt aan abortus en daarom zit je nu achter internet en kom je op deze website. Allereerst: welkom, je bent aan het juiste adres voor alle informatie over abortus. Een abortus plegen is een moeilijke en serieuze zaak. Niemand pleegt een abortus omdat zij het fijn vindt. Daarom is het juist zo goed dat je je erin verdiept en dat je weet wat het écht is. Vindt op deze website jouw informatie, en vraag ons gerust om hulp. Jij verdient eerlijke en betrouwbare informatie!

CASA klinieken gesloten

In december 2017 zijn de CASA klinieken failliet gegaan en gesloten. Het blijkt dat de CASA klinieken niet betrouwbaar waren in hun gedrag en dat zij geld hebben toegeëigend waar zij geen recht op hadden.

Wij kunnen je wel helpen!

Wij bieden al jarenlang hulp aan zwangeren die een abortus overwegen. Het hangt ervan af in welke fase de zwangerschap wordt beëindigd. In een vroege fase van de zwangerschap kan dit met een abortuspil, in een latere fase komt zuigcurettage voor, dit betekent dat het kindje wordt gedood door het fijnmalen en wegzuigen van het kindje; dit kan tot 13 weken zwangerschap. Is het kindje ouder dan vindt abortus plaats d.m.v. dilatatie en evacuatie. Dat betekent dat je onder verdoving een abortus krijgt. Wat er verder gebeurd is dat het hoofdje van de baby wordt gekraakt als bij een notenkraker en dat de baby in stukken uit de baarmoeder wordt gehaald. Dit klinkt heel naar, en dat is het ook. De abortusklinieken zullen dit niet vertellen op deze manier, maar het is wel de waarheid. Jij verdient het om de waarheid te kennen om een juiste beslissing te maken.

Wat zijn de gevolgen van een abortus plegen?

De gevolgen voor een vrouw (maar soms ook voor een man) zijn vaak schuldgevoel. En het besef dat je je kindje niet hebt laten leven is natuurlijk ook verschrikkelijk. Veel vrouwen ervaren verdriet, schuld en kunnen uiteindelijk depressief worden. Ook zul je als vrouw je kindje nooit vergeten en zul je iedere keer als je een kindje ziet van de leeftijd van wat jouw kindje had kunnen zijn, de pijn voelen van je niet geboren kindje.

Als je een abortus onder druk pleegt, vanwege ouders of je relatie, terwijl je er zelf niet achter staat, dan is de kans heel groot dat deze relaties zullen eindigen in ruzie en verwijdering. Dit is dan ook indirect een gevolg van de abortus.

Ik wil geen abortus plegen, maar de druk uit mijn omgeving is zo groot…

In veel gevallen laten meisjes/vrouwen door druk of schaamte een abortus plegen, zonder dat ze er zelf echter staan. Vaak is er door begeleiding van professionele hulporganisaties veel mogelijk. Bijvoorbeeld door gesprekken te voeren met ouders/vriend/man of vrouw samen. Het komt vaak voor dat er toch mogelijkheden zijn die abortus plegen kan voorkomen.

Ook zijn er diverse andere alternatieven voor abortus mogelijkheden zoals opvanghuizen, adoptie, opvang in een gezin en in een uiterst geval een babyluikje. Verder zijn er financiële regelingen voor alleenstaande (tiener)moeders en worden er door diverse organisaties ook babyspullen beschikbaar gesteld.

Wil je hulp?

Wij zijn er voor jou en kunnen je helpen! Klik hier voor contact via het contactformulier.

Kijk voor meer informatie op is abortus moord of wat is abortus

abortus plegen, foetus 11 weken
11 weken oud kindje in de buik van de moeder

St. Schreeuw om Leven
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons