Abortuskliniek Amsterdam

Abortuskliniek Amsterdam, wat doet het en hoe werkt het?

Sta even stil bij het plaatje hierboven. Laat even tot je doordringen dat een kindje van 11 weken in je buik er al zo uit ziet. De abortuskliniek Amsterdam voert de abortussen uit. Zij noemen dit abortus hulpverlening.


De abortuskliniek Amsterdam

Abortuskliniek Amsterdam haalt het kindje uit de buik van de moeder. Als je wilt weten hoe dit gaat lees dan de op de homepagina ‘wat is abortus provocatus’. Maar is een abortus uitgevoerd door de klinieken ook echt hulp voor de langere termijn? De abortuskliniek Amsterdam biedt geen hulp voor de depressies, schuldgevoel en het enorme verdriet achteraf bij moeders.

Abortus advies?

Houd er ook rekening mee dat zij een advies willen geven, wat ook in hun eigen belang is. Het is namelijk hun werk om abortussen uit te voeren; zij verdienen hier geld mee. Zij zullen je dan ook niet de hele waarheid vertellen en vertellen niet dat er ook andere mogelijkheden zijn zoals je kindje laten adopteren of dat er (financiële) middelen aangeboden worden door stichtingen die zich voor jou en je kindje in zetten. Maar bovenal zullen ze je niet echt laten zien wat er met je kindje gebeurt en hoe het kindje er al uit ziet. Het kindje wordt in je buik (levend) stuk geknipt. Jij hebt het recht om dit te weten, want je bent het waard!

De abortuskliniek heeft het over een klompje cellen, weefsel, een foetus of een boontje. Maar in werkelijkheid is het een baby’tje, een echt kindje, al na 8 weken klopt het hartje…. Zie het plaatje hierboven nogmaals hoe een kindje van 11 weken er in de buik van de moeder uitziet.

Informeer en bekijk de echo

De meeste vrouwen nemen te snel de stap om een abortus te plegen en zullen pas achteraf beseffen wat ze hebben gedaan. Dat komt omdat ze zich vooraf niet goed beseffen wat ze doen en wat een abortus is. Hoe je situatie ook is, er is meer mogelijk dan een abortus. Breng geen bezoek aan de abortuskliniek Amsterdam, maar laat je informeren over andere mogelijkheden dan een abortus. Mocht je toch de abortuskliniek Amsterdam bezoeken, vraag dan specifiek om de echo en kijk naar wat je ziet. Oordeel zelf en laat je hart spreken.

Je kunt ALTIJD stoppen

Vrouwen die een abortus hebben laten ondergaan vertellen vaak achteraf dat ze bij binnenkomst in de behandelruimte enorm verdrietig worden. Eigenlijk willen ze dan geen abortus en willen ze weg, maar doen dat dan maar niet omdat ze denken dat dat niet kan. Maar je kunt ALTIJD stoppen. Als dit gebeurt, sta dan op, loop weg, twijfel niet en laat je niet beïnvloeden door wat anderen zeggen, ren de deur uit van de abortuskliniek Amsterdam. Abortusartsen kunnen je niet verplichten een abortus te ondergaan, dus als je het er niet mee eens bent, vlucht dan weg. Er zijn voldoende andere opties om je kindje wel te laten leven.

Hulp

Je kunt met ons contact opnemen om hulp te krijgen. Je kunt het contactformulier invullen, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen of je kunt ons hier direct een mailtje sturen.

Zie ook: Abortus alternatieven , abortuskliniek Dordrecht ,  hulp bij abortus

abortuskliniek Amsterdam
11 weken oud kindje in de buik van de moeder

St. Schreeuw om Leven
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons