Abortuskliniek

Abortuskliniek

De abortuskliniek in Nederland voert de abortussen uit. Zij noemen dit abortus hulpverlening.

Een abortuskliniek haalt het kindje uit de buik van de moeder. De abortusklinieken gebruikt hiervoor verschillende manieren afhankelijk van hoeveel weken je zwanger bent. Voorbeelden van methoden zijn de abortuspil, curettage en dilatatie en evacuatie. Als je hier meer over wilt weten, lees dan de pagina ‘wat is abortus’. De abortuskliniek biedt verder geen hulp voor de depressies, schuldgevoel en het enorme verdriet achteraf bij moeders.

Ben je alle stress van je ongeplande zwangerschap zat?

Wij helpen jou, of je vrouw of man bent of jongen of meisje. Door naar je te luisteren en met je mee te voelen en mee te denken. Heb je vragen of wil je gewoon van je afpraten? Wij zijn er voor je en helpen je. Zodat je écht verder kunt met je leven. Neem jij contact op?

Abortus Informatie hulp

Geeft een abortuskliniek ook advies over wel / geen abortus?

Een abortuskliniek is geen adviesorganisatie, zij voeren abortussen uit. Als ze al advies geven, houd er dan rekening mee dat de abortuskliniek een advies geeft, wat in hun eigen belang is. Zij verdienen hun geld met het uitvoeren van een abortus. Zij zullen je dan ook niet de hele waarheid vertellen. Zij zullen je niet echt laten zien wat er met je kindje gebeurt en hoe het kindje er al uit ziet. Zij hebben het over een klompje cellen, weefsel, een foetus of een boontje. Maar in werkelijkheid is het een baby’tje, een echt kindje, al na 8 weken klopt het hartje.Zie hiervoor de pagina die gaat over een foetus.

Ook vertellen ze je niet dat er ook andere mogelijkheden zijn zoals je kindje laten adopteren of dat er (financiële) middelen aangeboden worden door stichtingen die zich voor jou en je kindje in zetten. Er zijn namelijk veel alternatieven voor abortus.

Vraag naar de echo

Veel vrouwen nemen te snel de stap om een abortus te plegen en zullen pas achteraf beseffen wat ze hebben gedaan. Hoe je situatie ook is, er is meer mogelijk dan een abortus. Breng geen bezoek aan een abortuskliniek, maar laat je informeren naar andere mogelijkheden dan een abortus. Mocht je toch een abortuskliniek bezoeken, vraag dan specifiek om de echo en kijk naar wat je ziet. Oordeel zelf en laat je hart spreken. Sta even stil bij het plaatje van een foetus. Laat even tot je doordringen dat een kindje van 11 weken in je buik er al zo uit ziet.

Je kunt altijd stoppen!

Vrouwen die een abortus hebben laten ondergaan vertellen regelmatig hun verhaal aan ons. Ze vertellen dat ze bij binnenkomst in de behandelruimte enorm verdrietig werden. Eigenlijk willen ze dan geen abortus en willen ze weg, maar doen dat dan maar niet omdat ze denken dat dat niet kan. Maar je kunt ALTIJD stoppen. Als je merkt dat dit je overkomt, sta dan op, loop weg, twijfel niet en laat je niet beïnvloeden door wat anderen zeggen, ren de deur uit. Abortusartsen kunnen je niet verplichten een abortus te ondergaan, dus als je het er niet mee eens bent, vlucht dan weg. Er zijn voldoende andere opties om je kindje wel te laten leven.

Contact

Je staat er niet alleen voor; wij bieden je hulp! Je kunt ons vragen stellen, om raad vragen, je moeite delen.

Contact

Wil je meer weten over abortus?

Ik wil geen abortus

Wat als dierbaren om je heen een abortus voor jou willen, maar jij zelf niet?

Abortus kosten

Wat kost een abortus en waar moet je rekening mee houden, wat het van jezelf kost?

Homepage

Klik hier om terug te gaan naar de homepage.

Abortus ervaring

Er zijn veel vrouwen die ervaring hebben met een abortus. Lees hier hun ervaring.

Abortus Info
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons