Abortuskliniek

Abortuskliniek , wat doet het en hoe werkt het?

De abortuskliniek in Nederland voert de abortussen uit. Zij noemen dit abortus hulpverlening.

Een abortuskliniek haalt het kindje uit de buik van de moeder. De abortusklinieken gebruikt hiervoor verschillende manieren afhankelijk van hoeveel weken je zwanger bent. Voorbeelden van methoden zijn de abortuspil, curettage en dilatatie en evacuatie. Als je hier meer over wilt weten, lees dan de pagina ‘wat is abortus’. De abortuskliniek biedt verder geen hulp voor de depressies, schuldgevoel en het enorme verdriet achteraf bij moeders.

Abortus advies?

Houd er ook rekening mee dat de abortuskliniek een advies geeft, wat ook in hun eigen belang is. Zij verdienen hun geld met het uitvoeren van een abortus. Zij zullen je dan ook niet de hele waarheid vertellen. Zij zullen je niet echt laten zien wat er met je kindje gebeurt en hoe het kindje er al uit ziet. Zij hebben het over een klompje cellen, weefsel, een foetus of een boontje. Maar in werkelijkheid is het een baby’tje, een echt kindje, al na 8 weken klopt het hartje….Zie het plaatje hierboven nogmaals.

Ook vertellen ze je niet dat er ook andere mogelijkheden zijn zoals je kindje laten adopteren of dat er (financiële) middelen aangeboden worden door stichtingen die zich voor jou en je kindje in zetten. Er zijn namelijk veel alternatieven voor abortus.

Informeer en bekijk de echo

De meeste vrouwen nemen te snel de stap om een abortus te plegen en zullen pas achteraf beseffen wat ze hebben gedaan. Hoe je situatie ook is, er is meer mogelijk dan een abortus. Breng geen bezoek aan een abortuskliniek, maar laat je informeren naar andere mogelijkheden dan een abortus. Mocht je toch een abortuskliniek bezoeken, vraag dan specifiek om de echo en kijk naar wat je ziet. Oordeel zelf en laat je hart spreken. Sta even stil bij het plaatje hierboven. Laat even tot je doordringen dat een kindje van 11 weken in je buik er al zo uit ziet.

Je kunt ALTIJD stoppen

Vrouwen die een abortus hebben laten ondergaan vertellen regelmatig hun verhaal aan ons. Ze vertellen dat ze bij binnenkomst in de behandelruimte enorm verdrietig werden. Eigenlijk willen ze dan geen abortus en willen ze weg, maar doen dat dan maar niet omdat ze denken dat dat niet kan. Maar je kunt ALTIJD stoppen. Als je merkt dat dit je overkomt, sta dan op, loop weg, twijfel niet en laat je niet beïnvloeden door wat anderen zeggen, ren de deur uit. Abortusartsen kunnen je niet verplichten een abortus te ondergaan, dus als je het er niet mee eens bent, vlucht dan weg. Er zijn voldoende andere opties om je kindje wel te laten leven.

abortuskliniek

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor alternatieven voor abortus te horen.

Lees verder

Om nog meer over abortus te weten te komen lees je verder op Ik wil geen abortus mijn vriend wel , abortus kosten of ga terug naar abortus-info.nl

abortuskliniek
11 weken oud kindje in de buik van de moeder

Abortus Info
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons