forum

Abortus forum

Op internet zijn veel abortus forum platforms vindbaar. Jij bent bij ons van harte uitgenodigd om je vragen te stellen. Wij weten hoe moeilijk het is en hoe je kunt worstelen met vragen over abortus. Voel je vrij om een reactie achter te laten of je vragen te stellen over abortus. Je kunt anoniem of met naam een bericht achterlaten of een nieuw onderwerp opstarten in het abortus forum. Je mailadres wordt niet getoond op de website.

Ga hier naar het contactformulier / forum

Het abortus forum is ervoor bedoeld dat iedereen die een vraag wil stellen over abortus of ongeplande zwangerschap dit kan doen. Er zijn veel mensen die in deze situatie niet weten wat zij moeten doen en het prettig vinden om dit met anderen te delen. Daarom bieden wij graag een platform voor het stellen van vragen, vragen om tips of raad.

Abortus is geen gemakkelijk onderwerp en er zijn veel verschillende meningen. Wij willen niemand een keuze opdringen, maar willen wel de hele waarheid achter de gedachte van een abortus laten zien. Daar heb je recht op, want je bent het waard!

Je kunt je vragen ook stellen aan medewerkers van Abortus Info via het contactformulier.

Zie ook: abortus plegen of abortus annuleren

abortus forum
11 weken oud kindje in de buik van de moeder

Zie ook de homepage

St. Schreeuw om Leven
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons