Kindje houden

Zal ik mijn kindje houden?

Je bent zwanger en je komt op deze website omdat je over abortus nadenkt maar ook over je kindje houden. Je vraagt je af: zal ik mijn kindje houden?

Wel of niet abortus?

Wij helpen je graag bij het beantwoorden van jouw vragen. Allereerst is het goed om te laten zien wat abortus is. Dit kun je ook lezen op de pagina ‘wat is abortus?’ Abortus is het opzettelijke beëindigen van het leven van je kindje. Er zijn verschillende manieren en technieken voor die op de voorgenoemde pagina worden beschreven. Veel vrouwen denken bij abortus dat het kindje nog niks voorstelt. De abortusklinieken vertellen daar ook niks over, die doen net alsof een kindje van 11 weken oud nog maar een klompje cellen is. Dat is echter niet de waarheid; de waarheid is namelijk dat een kindje er uit ziet als het plaatje hieronder! Als je dit ziet dan is het antwoord duidelijk; zou je na een abortus met een zuiver geweten verder kunnen leven als je bedenkt dat je dit kindje, je eigen kindje, hebt doodgemaakt?

Kindje houden
Kindje van 11 weken in de baarmoeder

OK, abortus wil ik niet maar wat kan ik dan wel?

Misschien is jouw situatie moeilijk en sta je er alleen voor. Je wilt je kindje houden maar eigenlijk zie je niet in hoe je dat zou kunnen doen. Gelukkig weten wij dat wel. Wij hebben een heel netwerk van mensen om ons heen die er voor jou kunnen zijn, die écht voor je klaarstaan met raad en daad. Je kindje houden is misschien niet gemakkelijk, maar je hoeft het niet alleen te doen. Er zijn mensen die babyspullen beschikbaar stellen, er zijn mensen die weten hoe je financiële steun kunt krijgen, er zijn mensen die je kindje willen adopteren, of die jou en je baby voor een tijdje in huis willen opnemen. Er zijn mensen die je praktisch willen helpen met vragen en hulp willen verlenen. Kortom; er is reden genoeg om je kindje te kunnen houden.

Waarom zijn deze mensen er en waarom bieden zij hulp?

Zij zijn er omdat zij weten dat abortus niet het antwoord is. Er zijn zelfs hulpverleners die ooit zelf een abortus hebben gedaan en nu meisjes en vrouwen willen helpen om te voorkomen dat zij dezelfde fout maken en abortus plegen in plaats van hun kindje houden. Zij hebben zelf gemerkt hoe abortus hun leven en het leven van hun kindje kapot heeft gemaakt.

Hoe kan ik hulp krijgen?

Heel eenvoudig; stuur ons een bericht over jouw situatie of stel je vragen. Wij zullen je bericht z.s.m. beantwoorden. Je krijgt altijd een bericht terug, en jouw bericht is veilig; wij gaan vertrouwelijk om met de informatie die je stuurt. Stuur ons een bericht en vul het contactformulier in.

Zie ook het verhaal van een van de bezoekers die haar kindje hield: “Ik houd mijn kindje” , ongewenst zwanger en alternatieven voor abortus

kindje houden
11 weken oud kindje in de buik van de moeder

St. Schreeuw om Leven
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons