Contact

Contact

Neem gerust contact over abortus op voor meer informatie of hulp!

Voel je vrij om contact over abortus op te nemen als je worstelt met de gedachte om een abortus te ondergaan. Kom met je vragen, wij geven je eerlijke antwoorden.

Waarom contact over abortus?

Contact over abortus is altijd goed, blijf niet lopen met je vragen en sluit je niet op, maar maak hier contact over abortus. Gebruik het bovenstaande contactformulier voor al je vragen.

Vele meisjes en vrouwen die onzeker zijn of abortus wel de juiste keuze is en die twijfelen nemen contact met ons op. Al jarenlang helpen wij vrouwen en zijn een luisterend oor voor hen. Wij willen er ook voor jou zijn. Kom maar met je vragen, je angsten of verdriet. Wij van Abortus Info denken graag met je mee, juist ook naar andere mogelijkheden. Wij weten de wegen die je kunt bewandelen om te kiezen voor een gezond leven voor jou en je kindje voor nu en in de toekomst.

Dus informeer en schrijf een bericht en blijf niet alleen tobben.

Jouw informatie wordt niet op de website gepubliceerd en wordt vertrouwelijk behandeld. Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord terug.

Lees verder

Om nog meer over abortus te weten te komen lees je verder op abortus kosten en hulp bij abortus of ga terug naar abortus-info.nl

contact over abortus
11 weken oud kindje in de buik van de moeder

Abortus is geen makkelijk onderwerp...

Een ongeplande zwangerschap kan heel moeilijk zijn. Veel meisjes of vrouwen staan onder druk van hun familie of partner om een abortus te laten uitvoeren.

Er zijn veel voorbeelden. We noemen er een paar:

Je familie stelt je voor de keus: Of je houdt je kind óf je houdt je familie. Je partner wilt bijvoorbeeld dat je een abortus pleegt. En als je dat niet doet, dreigt je partner je te verlaten. Met als gevolg dat je er alleen voor staat.

Of je bent net je baan kwijt en je hebt ook nog eens schulden bij de bank. En dan ook nog voor een baby te moeten zorgen…. Zomaar wat voorbeelden waar jij mee te maken kunt hebben.

In dit soort voorbeelden lijkt een abortus de enige oplossing. En toch blijft er iets in je binnenste knagen: is dit wel écht de oplossing?

Ons advies is in ieder geval:

Neem nooit overhaast een beslissing
Lees erover, praat erover en zoek hulp bij iemand die je vertrouwt
Laat nooit iemand jou dwingen tot het aborteren van je kind
Blijf niet alleen in je zorgen, angsten en verdriet
Neem contact met ons op

Contact

Wil je meer weten over abortus?

Abortuskliniek

De abortuskliniek in Nederland voert de abortussen uit. Zij noemen dit hulpverlening.

Hoe gaat een abortus

Een abortus kan op verschillende manieren plaatsvinden. Hier lees je hoe een dit in de praktijk gaat.

Abortuspil

Lees hier wat een abortuspil is. Hiervoor moet je drie keer een pil innemen bij de abortuskliniek.

Abortus ervaring

Er zijn veel vrouwen die een abortuservaring hebben. Lees hier hun verhalen en hoe zij er op terugkijken.

Blogs

Abortus in Nederland

Abortus in Nederland Abortus in Nederland is sinds 1980 wettelijk toegestaan. Dat betekent niet dat daarvoor geen abortussen gepleegd werd, want in Arnhem werd dit sinds 1971 al illegaal gedaan in de Mildredkliniek/Mildredhuis. Voor die tijd was het overigens al mogelijk om in Zwegen of Engeland een abortus te doen en vrouwen uit Nederland weken

Lees meer >>>

Vernieuwde website Abortus Info

Abortus Info is vernieuwd! De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website van Abortus Info. En we hopen dat de informatie nog makkelijker en beter leesbaar en vindbaar is.  Een website helemaal van deze tijd. Want we vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt wat een abortus is.

Lees meer >>>

Doe hier de abortus test

Doe hier de abortus test Als je over een abortus nadenkt zul je vast de vorens en tegen tegen elkaar afwegen voordat je tot een besluit komt. Liggen je gevoel en verstand niet op één lijn? Nou, dan ben je zeker niet de enige.  Daarom willen we je een abortus test aanbieden. Deze test heeft

Lees meer >>>

Werkt de pil aborterend?

Veel vrouwen gebruiken “de pil” als anti-conceptiemiddel, overigens niet te verwarren met de abortuspil. In deze blog wil ik graag ingaan op de aborterende werking van de anti-conceptiepil en antwoord geven op de vraag: werkt de pil aborterend. Wat doet de pil en werkt de pil aborterend? In veel gevallen komt het inderdaad niet tot conceptie oftewel

Lees meer >>>

Zwangerschap afbreken

Je bent zwanger en je denkt aan je zwangerschap afbreken. Hier vind je meer informatie over wat dit inhoudt. Het is goed dat je zoekt naar dit thema, want het is een belangrijke overweging. Je zwangerschap afbreken is een andere naam voor abortus. Veel vrouwen zijn in paniek en weten niet goed wat te doen. Belangrijk

Lees meer >>>

Abortus plegen

Je wilt misschien een abortus plegen en twijfelt over wel of geen abortus. En daarom zit je nu achter internet en kom je op deze website. Allereerst: welkom, je bent aan het juiste adres voor alle informatie over abortus. Een abortus plegen is een moeilijke en serieuze zaak. Niemand pleegt een abortus omdat zij het

Lees meer >>>

St. Schreeuw om Leven
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons