Abortus en man

Abortus en man zijn, hierover is nog veel te zeggen. Misschien heb je destijds toegestemd dat je partner abortus pleegde. Maar misschien gaf je die toestemming niet en is er toch een abortus gepleegd. Ben je eigenlijk vader, maar mocht jouw kind er niet zijn…

Als man ben je overgeleverd aan de keuze van de vrouw wat betreft het houden van een kindje, althans dat is vaak de gedachte. En toch is het kind ook voor de helft van de man. Het kan dan ook heel moeilijk zijn als je partner een andere keus maakt dan die je zelf zou maken.

Abortus en man

Abortus en man zijn, soms komt na jaren het verdriet boven wat er is gebeurd na een abortus. Het is niet raar als je ineens bij jezelf merkt dat je verdriet hebt over wat er gebeurd is. Veel mannen stoppen hun verdriet weg en dat leidt vaak tot nieuwe problemen. We weten dat mannen zoveel verdriet kunnen hebben dat ze verslaafd raken aan allerlei zaken om de pijn maar niet te voelen. Of nachtmerries heeft over de abortus of agressief kan zijn (vooral tegen de (ex-)partner).

Daarom: ben je man en abortus speelt een rol in jouw leven, blijf er dan niet mee rondlopen. Kom in contact en deel het met ons, of mensen in je omgeving die je verder kunnen helpen.

Herken jij jezelf in dit verhaal, laat dan een bericht achter. Je hoeft het niet alleen op te lossen. Wij kunnen je helpen om hiermee stappen te zetten. Uiteraard is je bericht bij ons veilig; we gaan vertrouwelijk om met jouw informatie.

Hulp nodig?

Nogmaals: je staat er niet alleen voor; wij bieden je hulp! Neem hier contact op.Abortus Informatie

Lees verder

Om nog meer over abortus te weten te komen lees je verder op abortus ervaring , abortus overwegen of ga terug naar abortus-info.nl

abortus en man
11 weken oud kindje in de buik van de moeder

St. Schreeuw om Leven
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons