Abortus overwegen

Er zijn veel vrouwen die zwanger raken en die abortus overwegen. Want je had het niet zien aankomen, je dacht: dit zal mij niet gebeuren. En daar zit je dan, achter internet te Googelen naar hoe het nu verder moet nu abortus overwegen de enige uitweg lijkt.

Oplossingen bij abortus overwegen

Nu je zoekt naar oplossingen voor je ongeplande / ongewenste zwangerschap, zijn maar een paar dingen heel belangrijk:

  • Doe niets uit angst, maar laat tot je doordringen wat abortus echt is. Op deze website vind je veel informatie over abortus, zie bijvoorbeeld deze link
  • Praat met je partner, ouders en mensen die je kunnen helpen om een andere oplossing te vinden.
  • Abortus overwegen is logisch want je wilt zo snel mogelijk van je probleem af. Bereken dan eerst de kosten, je kunt hier meer lezen over kosten van abortus.
  • Wat veel vrouwen niet weten is dat je na een abortus je hele leven verdriet, pijn en schuld blijft houden. Geen enkele vrouw vergeet haar kindje in haar buik. En geen enkele vrouw kan vergeten dat ze ooit het kindje heeft laten doodmaken. Het is niet waar dat je na een abortus gewoon weer verder gaat met je leven!
  • Bekijk onderstaand filmpje voor wat er gebeurd bij zwangerschap en neem dit mee in je beslissing om wel of niet voor abortus te gaan.

Hulp

Er zijn echt andere mogelijkheden om tot een oplossing van jou “probleem” te komen waardoor abortus overwegen niet meer nodig is. Wij van Abortus Info weten de weg naar goede alternatieven, we staan je bij met raad en daad. Schrijf ons eens, het staat vrij om je twijfels en moeite te bespreken.

Wij zijn er voor jou en kunnen je helpen! Klik hier voor contact via het contactformulier.

Hieronder zie je een baby in de buik van de moeder, slechts 11 weken oud. Kijk er eens naar en besef hoe bijzonder dit nieuwe leventje is. Laat het tot je inwerken.

Voor meer informatie naast abortus overwegen nodigen we je uit om een kijkje te nemen op deze website, zie bijvoorbeeld: Wat is abortus of Abortus alternatieven

abortus overwegen
11 weken oud kindje in de buik van de moeder

 

St. Schreeuw om Leven
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons