Vrelinghuis

Abortus kliniek Vrelinghuis, wat doet het en hoe werkt het?

Sta even stil bij het plaatje hierboven. Laat even tot je doordringen dat een kindje van 11 weken in je buik er al zo uit ziet. De abortus kliniek in Nederland voert de abortussen uit, waaronder het Vrelinghuis in Utrecht. Zij scharen dit onder abortus hulpverlening.


De abortus kliniek Vrelinghuis

Abortusklinieken halen het kindje uit de buik van de moeder. Als je wilt weten hoe dit gaat lees dan de op de homepagina ‘wat is abortus provocatus’. Maar is een abortus uitgevoerd door de klinieken ook echt hulp voor de langere termijn? De abortus kliniek biedt geen hulp voor de depressies, schuldgevoel en het enorme verdriet achteraf bij moeders.

Abortus advies

Houd er ook rekening mee dat de abortuskliniek Vrelinghuis een advies geeft, wat ook in hun eigen belang is. Het is namelijk hun werk om abortussen uit te voeren; zij verdienen hier geld mee. Zij zullen je dan ook niet de hele waarheid vertellen en vertellen dat er ook andere mogelijkheden zijn zoals je kindje laten adopteren of dat er (financiële) middelen aangeboden worden door stichtingen die zich voor jou en je kindje in zetten. Maar bovenal zullen ze je niet echt laten zien wat er met je kindje gebeurt en hoe het kindje er al uit ziet. Tenzij je aangeeft de echo van je kindje te willen zien. Zij hebben het over een klompje cellen, een foetus of een boontje. Maar in werkelijkheid is het een baby’tje, een echt kindje, al na 8 weken klopt het hartje…. Zie het plaatje hierboven of hieronder nogmaals.

Informeer en bekijk de echo

De meeste vrouwen nemen te snel de stap om een abortus te plegen en zullen pas achteraf beseffen wat ze hebben gedaan. Hoe je situatie ook is, er is meer dan een abortus. Breng geen bezoek aan een abortus kliniek zoals het Vrelinghuis, maar laat je informeren naar andere mogelijkheden dan een abortus. Mocht je toch een kliniek bezoeken, vraag dan specifiek om de echo en kijk naar wat je ziet. Oordeel zelf en laat je hart spreken.

Je kunt ALTIJD stoppen

Vrouwen die een abortus hebben laten ondergaan vertellen vaak achteraf dat ze bij binnenkomst in de behandelruimte enorm verdrietig worden. Eigenlijk willen ze dan geen abortus en willen ze weg, maar doen dat dan maar niet omdat ze denken dat dat niet kan. Maar je kunt ALTIJD stoppen. Als dit gebeurt, sta dan op, loop weg, twijfel niet en laat je niet beïnvloeden door wat anderen zeggen, ren de deur uit. Abortusartsen kunnen je niet verplichten een abortus te ondergaan, dus als je het er niet mee eens bent, vlucht dan weg. Er zijn voldoende andere opties om je kindje wel te laten leven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor alternatieven te horen.

Zie ook: Abortuskliniek Stimezo , waargebeurde verhalen over abortus 

Vrelinghuis
11 weken oud kindje in de buik van de moeder

Plaats een reactie

Abortus Info
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons