Waargebeurde verhalen over abortus

Waargebeurde verhalen over abortus, je leest ze hier. Deze keer van Jessica. “Een abortus doen en dan gewoon weer verder met mij leven.” Deze uitspraak deed Jessica in het boekje “nooit meer hetzelfde, leven na een abortus.”

Een van de waargebeurde verhalen over abortus…

De dag van de abortus was echt verschrikkelijk. Het is bijna niet uit te leggen aan iemand die het niet zelf heeft meegemaakt. Ik kwam de abortuskliniek binnen en het leek daar wel lopende band werk. Alles moest heel snel, omdat ik eerder aan de beurt was dan gepland. Hup naar boven, waar een gefrustreerde verpleegkundige zei dat ik op moest schieten, want ik was al binnen een paar minuten aan de beurt. Snel kleren uit, badjas aan en daar stond ik dan. Er werd een vrouw naar binnen gereden, die ik beneden nog had zien zitten met een vriendin. Diezelfde vrouw, die beneden nog zo rustig was, kwam nu volkomen in paniek de kamer in. Echt totaal van de wereld, ze schreeuwde gewoon!

Toen zei iemand: De volgende is Jessica Brandhof.” Op dat moment zei ik, inmiddels in paniek: “Ik wil niet meer. Ik wil mijn abortus annuleren” Degene die achter mij stond zei: Toe nou maar.” Ik liep de operatiekamer in en moest op de stoel gaan liggen met mijn benen in de lucht. Daarna werden mijn armen en benen vastgebonden. “Voor de veiligheid”, zei de verpleegkundige. Ik kreeg een spuit in mijn arm en weg was ik. De arts zei nog: “rustig maar, het komt goed.”

Ik werd wakker maar niet op een normale manier, ik werd echt hardhandig wakker geschud, door dezelfde verpleegkundige. Ik heb het eerste half uur heel hard gehuild, waarom precies weet ik niet.

En nu zit ik hier te schrijven, ik weet gewoon niet hoe ik verder moet. Ik heb wel vaker waargebeurde verhalen over een abortuservaring gehoord, maar ik dacht dat het bij mij wel anders zou zijn. Ik was die positieve jonge meid van 23 jaar met ontzettend veel ideeën over mijn carrière en toekomst. Maar al die dingen, school, werk en paarden lijken nu volkomen onbelangrijk. Wat ik had gedacht: een abortus en dan weer gewoon verder met mijn leven, is absoluut niet uitgekomen.

Wil je hulp?

Tot zover één van de waargebeurde verhalen over abortuservaringen. Blijf niet alleen worstelen met schuldgevoel, angst en verdriet. Wij kunnen je gratis helpen om naar oplossingen te zoeken. Wij zijn er voor jou en kunnen je helpen! Mail ons of klik hier voor contact via het contactformulier.

Wij gaan discreet om met iedereen die onze hulp inschakelt.

Lees hier meer verhalen zoals “ik houd mijn kindje” , abortus verwerken en spijt na abortus

Bron: Er is hulp

waargebeurde verhalen over abortus
11 weken oud kindje in de buik van de moeder

St. Schreeuw om Leven
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons