Over ons

Over ons

Je bent welkom bij Abortus Info!

Wij stellen ons graag aan je voor. Abortus Info zorgt voor heldere informatie over abortus. Wij geven graag pure en eerlijke informatie. En wij vinden het belangrijk om naar jouw persoonlijke verhaal te luisteren. Met je mee te denken, je vriendelijk te woord te staan en te adviseren en informeren. Waarom? Omdat jij het waard bent. Jij bent te kostbaar om rond te blijven lopen met je vragen, moeiten en angsten. Wij willen ook graag een luisterend oor zijn voor mensen die vragen hebben over abortus. Daarom bieden wij eerlijke en gratis hulp bij abortus en abortus informatie. Ook als je een abortus hebt ondergaan en moeite hebt met het verwerken van het verlies dan willen wij er voor je zijn.

Dus heb je een vraag over abortus? Of worstel je of je wel of geen abortus zult plegen en wil je gewoon je gedachten eens delen met iemand? Je staat er niet alleen voor! Je kunt ons vragen stellen, om raad vragen, je moeite delen.

Ben je alle stress van je ongeplande zwangerschap zat?

Wij helpen jou, of je vrouw of man bent of jongen of meisje. Door naar je te luisteren en met je mee te voelen en mee te denken. Heb je vragen of wil je gewoon van je afpraten? Wij zijn er voor je en willen je helpen. Neem jij contact op?

Abortus Informatie hulp

Abortus is geen makkelijk onderwerp...

Een ongeplande zwangerschap kan heel moeilijk zijn. Veel meisjes of vrouwen staan onder druk van hun familie of partner om een abortus te laten uitvoeren.

Er zijn veel voorbeelden. We noemen er een paar:

Je familie stelt je voor de keus: Of je houdt je kind óf je houdt je familie. Je partner wilt bijvoorbeeld dat je een abortus pleegt. En als je dat niet doet, dreigt je partner je te verlaten. Met als gevolg dat je er alleen voor staat.

Of je bent net je baan kwijt en je hebt ook nog eens schulden bij de bank. En dan ook nog voor een baby te moeten zorgen…. Zomaar wat voorbeelden waar jij mee te maken kunt hebben.

In dit soort voorbeelden lijkt een abortus de enige oplossing. En toch blijft er iets in je binnenste knagen: is dit wel écht de oplossing?

Ons advies als het gaat om abortus is in ieder geval:

Neem nooit overhaast een beslissing
Lees erover, praat erover en zoek hulp bij iemand die je vertrouwt
Laat nooit iemand jou dwingen tot een abortus
Blijf niet alleen in je zorgen, angsten en verdriet
Neem contact met ons op

Wil je meer weten over abortus?

Abortuskliniek

De abortuskliniek in Nederland voert de abortussen uit. Zij noemen dit abortus hulpverlening.

Hoe gaat een abortus

Een abortus kan op verschillende manieren plaatsvinden. Hier lees je hoe een abortus in de praktijk gaat.

Abortuspil

Lees hier wat een abortuspil is. Hiervoor moet je drie keer een pil innemen bij de abortuskliniek.

Abortus ervaring

Er zijn veel vrouwen die ervaring hebben met een abortus. Lees hier hun verhalen en hoe zij er op terugkijken.

St. Schreeuw om Leven
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons