Wat gebeurt er met geaborteerde kinderen?

Wie een abortus ondergaat, denkt er vaak niet bij na wat er gebeurt met de geaborteerde baby. Toch is het goed om hierbij stil te staan, want ook dit hoort bij de abortusindustrie zoals die vandaag de dag genoemd wordt. Abortus is een moeilijk onderwerp en overweeg je dit, neem dan een weloverwogen besluit, en denk ook na over alle gevolgen van je abortus, inclusief wat er met je kindje gebeurt, voor zover je dat kunt weten. Als je die informatie niet kunt verdragen, dan weet je dat abortus niet voor jou bestemd is en dat je op zoek moet gaan naar alternatieven voor abortus.

Daarom de vraag: Wat gebeurt er met geaborteerde kinderen?

Lees hieronder de informatie over hoe er gehandeld wordt in diverse landen.

Geaborteerde kinderen in Engeland

In Engeland is onderzoek gedaan naar  hoe Britse ziekenhuizen omgaan met geaborteerde baby’s. Het blijkt dat de lichamen van geaborteerde baby’s worden verbrand om het energie op te wekken en het ziekenhuis mee warm te houden. De afgelopen twee jaar zijn zeker 15.500 geaborteerde kinderen met het andere ziekenhuis afval naar de vuilverbrander gebracht, vaak zonder medeweten van de ouders.

Geaborteerde kinderen in Amerika

Onlangs kwam aan het licht dat in Amerika er een handel is in lichaamsdelen van geaborteerde baby’s. Een undercoverorganisatie deed onderzoek en deed zich voor als geïnteresseerden die de lichaamsdelen wilden kopen.

Met een geheime camera is een nationale topvrouw van Planned Parenthood opgenomen. Zij geeft toe dat de abortusorganisatie de procedure voor gedeeltelijke geboorte-abortus gebruikt om ongeschonden lichaamsdelen van de foetus te verkopen. De prijs ligt tussen de 30 en 100 dollar per stuk. Dr. Deborah Nucatola is sinds 2009 directeur van medische diensten van Planned Parenthood, dit is een grote abortusorganisatie in de VS. Op de video heeft zij een ontmoeting met onderzoekers die zich voordoen als kopers namens een bedrijf in medicijnen. Al wijndrinkend beschrijft dr. Nucatola dat speciaal levertjes in trek zijn, hoewel ook “veel mensen momenteel ongeschonden hartjes zoeken”. Ook is er vraag naar longen en “beentjes”. Planned Parenthood klinieken willen die leveren, verzekert zij.

Nucatola zegt dat de aborteurs die lichaamsdelen proberen ongeschonden naar buiten proberen te krijgen, door de abortustang zorgvuldig te hanteren. Ze zegt: „We zijn er heel erg goed in hart, long en lever er compleet uit te krijgen, omdat we dat weten, daarom ga ik dat deel niet in elkaar drukken, ik druk er vooral onder, ik druk erboven, en ik probeer of ik dat alles er goed uit kan krijgen.”

Geaborteerde kinderen in Nederland

En hoe is dat in Nederland, wat gebeurt er met geaborteerde kinderen hier? Op dit moment wordt daar nog onderzoek naar gedaan. Wel is bekend dat ook prominente Nederlanders deelnemen aan het bestuur van Planned Parenthood, dus de organisatie die graag lichaamsdelen verkoopt. Zo is de directeur van de Nederlandse CASA abortusklinieken bestuurslid van de internationale tak van Planned Parenthood. Het is dus niet ondenkbaar dat dergelijke praktijken ook in Nederland plaatsvinden. Al zullen ze dat heel goed weten te maskeren, aangezien de grote internationale verontwaardiging over de handel in organen in Amerika. Zie hier het filmpje dat is opgenomen met de directeur van Planned Parenthood (in engels, geen ondertiteling).

Hulp nodig?

Ben je zwanger en denk je na over een abortus en wil je meer informatie of een luisterend oor? Je staat er niet alleen voor; wij bieden je hulp! Neem hier contact op.

Lees verder

Om nog meer over abortus te weten te komen lees je verder op Zie ook: spijt na abortus , alternatieven voor abortus , tot wanneer abortus of ga terug naar abortus-info.nl

wat gebeurt er met geaborteerde kinderen?
11 weken oud kindje in de buik van de moeder

Bron: Linda Nieuws

Abortus Info
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons