Wat gebeurt er met geaborteerde kinderen?

Wat gebeurt er met geaborteerde kinderen?

Wie een abortus ondergaat, denkt er vaak niet bij na wat er gebeurt met de geaborteerde baby. Toch is het goed om hierbij stil te staan, want ook dit hoort bij de abortusindustrie zoals die vandaag de dag genoemd wordt. Abortus is een moeilijk onderwerp en overweeg je dit, neem dan een weloverwogen besluit, en denk ook na over alle gevolgen van je abortus, inclusief wat er met je kindje gebeurt, voor zover je dat kunt weten. Als je die informatie niet kunt verdragen, dan weet je dat abortus niet voor jou bestemd is en dat je op zoek moet gaan naar alternatieven voor abortus.

Een bron die hiervoor gebruikt is Linda Nieuws, klik hier voor de link

Geaborteerde kinderen in Engeland

In Engeland is onderzoek gedaan naar  hoe Britse ziekenhuizen omgaan met geaborteerde baby’s. Het blijkt dat de lichamen van geaborteerde baby’s worden verbrand om het energie op te wekken en het ziekenhuis mee warm te houden. De afgelopen twee jaar zijn zeker 15.500 geaborteerde kinderen met het andere ziekenhuis afval naar de vuilverbrander gebracht, vaak zonder medeweten van de ouders.

Geaborteerde kinderen in Amerika

Onlangs kwam aan het licht dat in Amerika er een handel is in lichaamsdelen van geaborteerde baby’s. Een undercoverorganisatie deed onderzoek en deed zich voor als geïnteresseerden die de lichaamsdelen wilden kopen.

Met een geheime camera is een nationale topvrouw van Planned Parenthood opgenomen. Zij geeft toe dat de abortusorganisatie de procedure voor gedeeltelijke geboorte-abortus gebruikt om ongeschonden lichaamsdelen van de foetus te verkopen. De prijs ligt tussen de 30 en 100 dollar per stuk. Dr. Deborah Nucatola is sinds 2009 directeur van medische diensten van Planned Parenthood, dit is een grote abortusorganisatie in de VS. Op de video heeft zij een ontmoeting met onderzoekers die zich voordoen als kopers namens een bedrijf in medicijnen. Al wijndrinkend beschrijft dr. Nucatola dat speciaal levertjes in trek zijn, hoewel ook “veel mensen momenteel ongeschonden hartjes zoeken”. Ook is er vraag naar longen en “beentjes”. Planned Parenthood klinieken willen die leveren, verzekert zij.

Nucatola zegt dat de aborteurs die lichaamsdelen proberen ongeschonden naar buiten proberen te krijgen, door de abortustang zorgvuldig te hanteren. Ze zegt: „We zijn er heel erg goed in hart, long en lever er compleet uit te krijgen, omdat we dat weten, daarom ga ik dat deel niet in elkaar drukken, ik druk er vooral onder, ik druk erboven, en ik probeer of ik dat alles er goed uit kan krijgen.”

Klik hieronder voor meer informatie.

Geaborteerde kinderen in Nederland

En hoe is dat in Nederland, wat gebeurt er met geaborteerde kinderen hier? Op dit moment wordt daar nog onderzoek naar gedaan. Wel is bekend dat ook prominente Nederlanders deelnemen aan het bestuur van Planned Parenthood, dus de organisatie die graag lichaamsdelen verkoopt. Zo is de directeur van de Nederlandse CASA abortusklinieken bestuurslid van de internationale tak van Planned Parenthood. Het is dus niet ondenkbaar dat dergelijke praktijken ook in Nederland plaatsvinden. Al zullen ze dat heel goed weten te maskeren, aangezien de grote internationale verontwaardiging over de handel in organen in Amerika. Zie hier het filmpje dat is opgenomen met de directeur van Planned Parenthood (in engels, geen ondertiteling).

Abortus alternatieven, welke zijn er?

Wij helpen jou, of je vrouw of man bent of jongen of meisje. Door naar je te luisteren en met je mee te voelen en mee te denken. Heb je vragen of wil je gewoon van je afpraten? Wij zijn er voor je en helpen je. Zodat je écht verder kunt met je leven. Neem jij contact op?

Abortus Informatie hulp

Abortus is geen makkelijk onderwerp...

Een ongeplande zwangerschap kan heel moeilijk zijn. Veel meisjes of vrouwen staan onder druk van hun familie of partner om een abortus te laten uitvoeren.

Er zijn veel voorbeelden. We noemen er een paar:

Je familie stelt je voor de keus: Of je houdt je kind óf je houdt je familie. Je partner wilt bijvoorbeeld dat je een abortus pleegt. En als je dat niet doet, dreigt je partner je te verlaten. Met als gevolg dat je er alleen voor staat.

Of je bent net je baan kwijt en je hebt ook nog eens schulden bij de bank. En dan ook nog voor een baby te moeten zorgen…. Zomaar wat voorbeelden waar jij mee te maken kunt hebben.

In dit soort voorbeelden lijkt een abortus de enige oplossing. En toch blijft er iets in je binnenste knagen: is dit wel écht de oplossing?

Ons advies als het gaat om abortus is in ieder geval:

Neem nooit overhaast een beslissing
Lees erover, praat erover en zoek hulp bij iemand die je vertrouwt
Laat nooit iemand jou dwingen tot een abortus
Blijf niet alleen in je zorgen, angsten en verdriet
Neem contact met ons op

Contact

Je staat er niet alleen voor; wij bieden je hulp!  Je kunt ons vragen stellen, om raad vragen, je moeite delen.

Contact

Wil je meer weten over abortus?

Abortusalternatieven

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om geen abortus te hoeven ondergaan? Wij zetten het voor je op een rij.

Hoe gaat een abortus

Een abortus kan op verschillende manieren plaatsvinden. Hier lees je hoe een abortus in de praktijk gaat.

Abortuspil

Lees hier wat een abortuspil is. Hiervoor moet je drie keer een pil innemen bij de abortuskliniek.

Abortus ervaring

Er zijn veel vrouwen die ervaring hebben met een abortus. Lees hier hun verhalen en hoe zij er op terugkijken.

St. Schreeuw om Leven
Ruitersweg 35
1211 KT
Hilversum

Contact ons